. Ma Ervin napja van.
Verejtékes döntetlen
2013-09-24 09:30:41
Verejtékes döntetlen

Verejtékes döntetlen

Nagy nyomás alatt ért el nulla-nullás döntetlent az FC Hatvan a Csepelen játszott FTC II. elleni mérkőzésen. A pontszerzésben jelentős érdemei vannak Horváth András kapusnak.


Megérdemeltük volna a győzelmet – mondta Lipcsei Péter az FTC II játékáról –, hiszen végigtámadtuk a mérkőzést és a Hatvan majdnem végigtíz emberrel védekezett. Elsősorban csatáraink pontatlansága miatt szalasztottuk el a győzelmet.


Gálvölgyi István szerint "a küzdőszellemünknek köszönhettük a pontszerzést. Az első félidőben még megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, de a kiállítás után már csak az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy kapott gól nélkül hozzuk le a találkozót. Összességében értékes pontot szereztünk." A vezetőedző Horváth András, Barthel Gábor, Juhász Bence és Simon Mátyás teljesítményét emelte ki.


A Csepelen játszott mérkőzésre való felkészülés során kiemelt szerepet kapott a védekezés, ennek ellenére a góltól, a góloktól leginkább az FC Hatvan hálóőre Horváth András mentette meg a csapatot. Az első védésre a 7. percben került sor, amikor Erdei Vince lövését kellett megfognia kapusunknak. Az első félidőben még a Hatvannak is voltak támadásai, még a tizedik perc előtt Ficsor lőtte mellé, majd a 13. percben Surányi szerzett labdát, és az érkező Simonhoz passzolt, aki azonban akapusba lőtte a labdát.A 34. percben tűzalá vette az FTC a hatvani kaput, de több lövés után végül szögletre pattant a labda. A félidő vége előtt pedig Nagy Dominik középről kapura küldött lövését kellett Horváthnak védenie.

 

A második félidő szintén egy Nagy Dominik lövéssel indult, amit Horváth szögletre tornászott. A szorongatott helyzetben lévő Hatvan több szabálytalansággal játszott, ennek következtében a 65. percben Hibót kiállították, miután megrúgta Erdei Vincét a 16-os bal sarkánál és begyűjtötte második sárgáját.


Innentől az FTC nyomása folyamatossá vált szüntelenül munkával látva el Horváth kapust, akinek mindvégig sikerült megőrizni a háló sértetlenségét. A Hatvannak egyetlen kontrára tellett az erejéből, de a Surányi lövését Kunsági védte. Az eredménnyel a Hatvan a látottak alapján elégedett lehet.


(f: fchatvan.hu/Hatvani Hírhatár)

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>