. Ma Zita napja van.
Hatvani győzelem a megyei rangadón
2013-09-09 10:12:35
Hatvani győzelem a megyei rangadón

Hatvani győzelem a megyei rangadón

Az FC Hatvan a hétvégén Egerben aratott két gólos győzelmet, ezzel az évadnyitó mérkőzésen elszenvedett vereség után, sorozatban a harmadik mérkőzését nyerve meg.

 

Hullámzó, gyenge játékot hozott a félidő első fele, amelyet a 27. percben sikerült az FC Hatvannak megtörni. Hibó messziről ívelt a kapu elé, amit az üresen hagyott Surányi fejelt a kapuba a kimozduló Illyés felett (0-1). A félidőben még a hatvani Barthelnek volt egy ígéretes távolról eleresztett lövése, míg az Eger egy szabadrúgásból egyenlíthetett volna, de a hatvani kapuban Horváth a helyén volt.

 

A második félidő elején Hibó szabadrúgásánál csak a felső léc mentette meg az egrieket a második hatvani góltól. Ez azonban felébresztette az Egert és számos támadást intézett, de Horváthon nem sikerült kifogniuk. Az egri nyomás csak húsz perc után engedett, amelyet a Hatvannak sikerült kihasználnia a 69. percben Hibó ívelt a kapu elé egy szabadrúgást, amit Simon csúsztatott a kapuba (0-2).

 

A negyedik forduló után az FC Hatvan a harmadik helyen áll a tabellán kilenc ponttal, a szintén kilenc pontos DVSC-DEAC után. A tabellát az eddig százszázalékos Tiszaújváros vezeti tizenkét ponttal.

 

Eger, 150 néző. Játékvezető: Farkas M. (Szilágyi N., dr. Kulcsár J.)


Eger: Illyés – Varga M., Topcagic, Szabó R. (Fenyvesi, a szünetben), Haburcsák – Ablonczy, Molnár T., Borlean (Dér 65.), Milovanovic (Nagy T. 59.) – Milic, Czéh M. Vezetőedző: Vojtekovszki Csaba


FC Hatvan: Horváth A. – Barthel, Gyarmati, Juhász, Hibó – Ficsor, Székesi, Franyó (Bárkányi 72.) – Surányi (Lázár B. 89.), Simon M., Kóczián (Bodnár I. 65.). Vezetőedző: Gálvölgyi István

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>