. Ma Ervin napja van.
Átjáróban Hatvanban
2012-06-14 14:49:49
Átjáróban Hatvanban

Átjáróban Hatvanban

Engesztelő zarándok menet érkezett Hatvanba tegnap, azaz június 13-án délután. A zarándokmenet Gyöngyös irányából érkezett és Budapest fele halad tovább.


Engesztelő zarándokmenet érkezett tegnap Hatvanba, amelynek célja a lelki megtisztulás mellett, hogy az embereket közelebb hozza egymáshoz. A menet Gyöngyös irányából érkezett. A résztvevők Pálháza és Komlóska várostábláival, keresztekkel és magyar zászlóval érkeztek. Hatvant Köves Gáborné képviselte, aki a település szalagját kötötte fel a zászlóra. A menetnek egy másik missziója egy templom megépítése, amelynek jelképeként Hatvan egy követ adományozott. Zarándoklat az ország négy pontjáról indult. Pálháza polgármestere szerint ezt az országot a kereszténységgel és ilyen fajta zarándoklattal lehet egyesíteni. A menet június 14-én estére ér a budapesti Bazilika elé ahol egy közös szentmise után egyesítik Magyarország keresztjét, amelynek darabjait hazánk négy pontjáról hozzák a zarándokok.


Fotó: hatvanonline.hu

Utoljára frissítve: 2012-06-14 14:50:24

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>