. Ma Márk napja van.
4-2-es vereség Felsőtárkányban
2013-11-04 11:44:02
4-2-es vereség Felsőtárkányban

4-2-es vereség Felsőtárkányban

Az FC Hatvan a hétvégén, a Détári Lajost vezetőedzőként szerződtető Felsőtárkányhoz látogatott. A hatvaniak remélték, hogy számos sérültjük ellenére pontokat szerezhetnek, végül azonban 4-2 arányú vereséget szenvedtek nem kis mértékben egy vitatott bírói döntés következményeként is.

 

A hazaiak kezdték eredményesebben a mérkőzést, Laurinyecz Ákos szerzett vezetést a 10. percben a csapatnak. Kilenc perccel később Franyó Róbertnek egy távoli lövéssel sikerült egyenlítenie. A hatvaniaknak problémát jelentett, hogy Szabót sérülés miatt le kellett cserélni, és így átszervezni a csapatot, de az igazi pofon a 43. percben érte a csapatot, amikor a játékvezető döntése szerint Gyarmati szabálytalanul tartóztatta fel Montvait a 16-oson belül. A játékvezető büntetőt ítélt, és egyben kiállította a középhátvédet. A 11-est Montvai értékesítette (2-1).

 

A szünet utáni 50. percben az emberhátrányban küzdő Hatvan újabb gólt kapott, Béres fejelt a rövid sarokba (3-1). Csapatunk azonban nem omlott össze, több jó támadást vezettek a hatvaniak, de a hazaiak kapusának bravúros védései megmentették a Felsőtárkányt a góloktól. A 86. percben azonban végérvényesen eldőlt a meccs sorsa, Montvai egy szépen vezetett támadás végén újra a hatvani kapuba talált (4-1). Simon Mátyás a 89. percben még szépíteni tudott (4-2), kialakítva a végeredményt.

 

Az FC Hatvan a 12. forduló után 23 ponttal, az ötödik helyen áll a tabellán, négy ponttal lemaradva a csoportban vezető Létavértes mögött.

 

 

Fortress SC Felsőtárkány - FC Hatvan 4-2 (2-1)


Felsőtárkány, 350 néző.Vezette:Dolnegó B. (Benkő R., Takács A.)


Felsőtárkány: Nótás - Szurkos, Kasza, Elek N., Vágó Z. - Barzsó (Hajdu Zs. 46.), Kaszás N., Béres F. (Balogh D. 71.), Romhányi (Olasz J. 76.) - Montvai, Laurinyecz.Vezetőedző:Détári Lajos


FC Hatvan: Horváth A. - Szabó B. (Lázár B. 11.), Barthel, Gyarmati, Ficsor - Székesi, Franyó - Surányi, Mundi Z., Bodnár I. (Czibolya 70.) - Simon M.Megbízott edző:Nagy Gábor


Gólszerzők:Laurinyecz (10.), Montvai (44., 86. – előbbit 11-esből), Béres F. (50.) ill. Franyó (19.), Simon M. (89.).

Kiállítva: Gyarmati (43.).

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>